Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies: opnieuw subsidie beschikbaar per 1 december 2020

Door de huidige coronacrisis hebben sommige bedrijven en sectoren het heel zwaar. Andere hebben het juist extra druk, en meer werknemers nodig. Om werkgevers én werknemers te helpen, heeft de het Ministerie van Sociale zaken een nieuwe subsidieregeling voor ontwikkeladvies in het leven geroepen.

Met dit gesubsidieerde ontwikkeladvies ontdek je wat voor werk bij je past. Wat je nog zou willen leren én wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt van nu. Zo kun je makkelijker een volgende stap zetten in de zoektocht naar werk waar je blij van wordt. Of dat nu in hetzelfde bedrijf is of juist heel ergens anders.

Voorkom teleurstelling, direct aanmelden

Het subsidiebudget eerder dit jaar was in drie weken leeg. De verwachting is dat ook nu de subsidiepot weer snel leeg is. Meld je daarom zo spoedig mogelijk aan.

Gratis ontwikkeladvies voor iedereen (twv €700,–)

Het ontwikkeladvies is kosteloos beschikbaar voor iedereen in de leeftijd tussen 18 jaar en pensioen. Hierbij maakt het niet uit of je nu werknemer, ZZP’er, ondernemer, flexwerker of werkzoekende bent.

Het maakt ook niet uit of jouw organisatie is getroffen door de corona-crisis of de wens puur vanuit jezelf komt. Door de subsidie is het ontwikkeladvies gratis voor iedereen. Je hoeft de subsidie niet zelf aan te vragen, je hoeft je alleen maar aan te melden.

Ontwikkeladvies ook iets voor jou?

Ontwikkeladvies is nuttig als je:

  • op zoek bent naar een baan en wilt weten wat je mogelijkheden zijn
  • wel eens twijfelt of je huidige baan nog wel bij je past
  • wilt weten waar je mogelijkheden en kansen liggen in de toekomst
  • wilt weten of/welke studie of opleiding bij jou past, nodig is
  • niet goed weet hoe je in deze tijd een geschikte baan kunt vinden en hoe je moet solliciteren
  • Met plezier wilt (blijven) werken tot aan je pensionering

Met het Ontwikkeladvies kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan: arbeidsmarktpositie en arbeidskansen; sollicitatievaardigheden; omscholingsadvies; studieadvies; toekomstbestendigheid; carrière switch; plan B maken voor eventueel baanverlies.

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Het ontwikkeladvies is inhoudelijk altijd maatwerk en wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraag!

.Onwikkeladvies gratis 2020 subsidie loopbaanadvies Psychopraktisch Winterswijk Noloc

Ontwikkeladvies, wat heb je eraan, wat levert het op?

Tijdens het Ontwikkeladvies krijg je een op maat gemaakt advies. Tijdens een drietal gesprekken, staan je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een bruikbaar Ontwikkelplan dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend je AOW-leeftijd kunt bereiken.

Ontwikkeladvies in Winterswijk, regio Achterhoek

Het ontwikkeladvies bestaat uit 3 gesprekken van circa 1,5 uur. Deze gesprekken worden gehouden in Winterswijk, regio Achterhoek. Het advies traject wordt ondersteund met de online arbeidsmarktscan van LDC. Hiermee krijg je objectief inzicht in jouw kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt in de regio. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van gevalideerde online loopbaantesten om helder inzicht te krijgen in jouw “wensen en mogelijkheden” Zie hiervoor de schematische weergave.

Ontwikkeladvies gratis, subsidie 2020 loopbaanadvies, Psychopraktisch lid Noloc

Positieve ervaringen met ontwikkeladviezen

Na meer dan 100 succesvolle trajecten, zijn mijn eigen ervaringen met het  ontwikkeladvies, en die van de deelnemers zeer positief. Deelnemers vertellen hier enthousiast over. Deelnemers hebben nieuwe inzichten opgedaan over zichzelf. Duidelijk inzicht gekregen in hun toekomstwensen, kwaliteiten, mogelijkheden, en (onvermoede) loopbaankansen. En deelnemers hebben vaak concrete, moedige, stappen gezet in hun loopbaan

Enthousiast over het Ontwikkeladvies? Meld je nu gratis aan!

Aanmelden voor ontwikkeladvies is heel eenvoudig, je hoeft alleen het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Ik neem dan spoedig contact met je op voor het maken van een afspraak (definitieve start is afhankelijk van beschikbare subsidie).

Heb je nog twijfel of een vraag? Heel begrijpelijk, neem gerust contact op.

Wil je meer weten over loopbaanprofessional/A&O psycholoog Arjan Bentsink of meer weten over de praktijk, kijk gerust verder op deze site.