Forse toename gebruikers burn-out test

Forse toename gebruikers burn-out test

Sinds een halfjaar is een flinke stijging zichtbaar van het het aantal mensen dat de gratis,  online burn-out test op de website van burn-out psycholoog heeft ingevuld.  Deze toename is deels te verklaren door de toegenomen online vindbaarheid van de test. Maar er is ook een duidelijke toename zichtbaar in zoekopdrachten. Mensen zijn in toenemende mate gericht op zoek naar informatie over burn-out.

Recordaantal deelnemers

In november 2015 heeft een recordaantal, van  3300 mensen de gratis burn-out test ingevuld.  Niet eerder vulden zoveel mensen de test in. Alle deelnemers hebben behalve een toelichting op hun testscore, passend burn-out advies ontvangen.

Burn-out score stabiel

De burn-out score wordt onderverdeeld in een viertal gradaties. De onderstaande verdeling is het afgelopen jaar constant.

Burn-out score laag: 9.2%

Burn-out score matig: 34.3%

Burn-out score verhoogd: 44.8%

Burn-out score zeer hoog: 11.9%

Online burn-out begeleiding

Burn-out psycholoog bied mensen gerichte  hulp bij het verminderen van hun burn-out klachten.  De burn-out begeleiding van Psychopraktisch heeft diverse praktische voordelen. Daarnaast is mijn begeleiding persoonlijk en betrokken, en hierdoor zeer effectief.

Steeds meer mensen ervaren dat de voordelen over online begeleiding,  “onpersoonlijk, ingewikkelde techniek en oppervlakkig” niet juist zijn.

Jouw burn-out score?

Benieuwd naar jouw burn-out score, voel je je ook weinig energiek en kost alles moeite?

Doe direct de gratis online test.