Protocol Coronavirus

Corona protocol A&O psycholoog

Psychopraktisch volgt de actuele richtlijnen rondom het coronavirus (COVID-19) van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Rijksoverheid zie volgende links RIVM, Rijksoverheid. Op basis hiervan hanteer ik het onderstaande protocol Coronavirus.

1 Individuele, face-to-face, gesprekken gaan door. Hierbij wordt rekening gehouden met onderstaande maatregelen. Bij het annuleren van de afspraak door cliënt, worden geen kosten in rekening gebracht.

2 Groepsbijeenkomsten worden uitgesteld. Nieuwe groepsbijeenkomsten worden voorlopig niet gepland.

Maatregelen om verspreiding te voorkomen

 • Als cliënt daar de voorkeur aan geeft kan er voor gekozen worden, over te gaan tot telefonisch of online contact via MS-Teams of Skype. Ik ben bereikbaar onder de Skype-naam live:arjanbentsink
 • Er wordt meer tijd tussen de gesprekken gepland, waardoor cliënten geen onderling contact kunnen hebben.
 • Gesprekken kunnen niet doorgaan als je last hebt van één van onderstaande klachten. In dat geval moet je thuisblijven en vragen we je contact op te nemen om de afspraak te verplaatsen.
 1. Niezen
 2. Keelpijn
 3. Loopneus
 4. Licht hoesten
 5. Koorts
 • Ik neem contact op als ik zelf deze klachten ervaar en/of als aanvullende maatregelen hiertoe aanleiding geven.
 • Daarnaast hanteer ik de belangrijkste, gebruikelijke maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

 1. Voldoende afstand
 2. Regelmatig handen wassen
 3. Hoest en nies in de binnenkant van elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes
 5. Geen handen schudden

Heb je een vraag over je afspraak, wil je meer weten over het protocol Coronavirus? Of wil je je afspraak verplaatsen, neem dan even contact op.

Deel deze pagina...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin