Gratis loopbaanadvies in de Achterhoek op 18 en 19 september

Loopbaanadvies

Tijdens de landelijke Week van de Loopbaan openen loopbaanprofessionals hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Werkenden, werkzoekenden én werkgevers worden in de gelegenheid gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Op 18 en 19 september a.s. opent ook loopbaanprofessionals Arjan Bentsink van Psychopraktisch in Winterswijk zijn deuren.

Werkzoekend of behoefte aan verandering in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging komt/blijft.

Loopbaanadvies ook voor werkgevers

Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met een loopbaanprofessional van gedachten wisselen over de ontwikkelmogelijkheden van hun medewerkers.

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn voor een groot deel bepalend voor het succes van een onderneming. Actief bezig zijn met loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de organisatie zich richt op de inzet van medewerkers, op hun kwaliteiten en de ontwikkeling van kwaliteiten. Hierbij staat niet alleen het hebben van de juiste werknemers centraal, ook het behouden van deze mensen is belangrijk. Voor een effectieve inzet van loopbaanbeleid kan gebruik gemaakt worden van de diensten van een Noloc gecertifieerde Loopbaanprofessional. Noloc is de grootste beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals in Nederland.

Aanmelden

Heb je behoefte om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? In de regio Achterhoek is NOLOC professional Arjan Bentsink beschikbaar voor vrijblijvend loopbaanadvies. Op woensdag 18 en donderdag 19 september bent u van harte welkom in Winterswijk.

In voorgaande jaren was de belangstelling groot, dus het is raadzaam om tijdig te reserveren. Dit doe je door even een mail te sturen naar met daarin je naam, voorkeursdag- en tijdstip. Je ontvangt dan spoedig een bevestiging.

Als je vragen hebt, mag je natuurlijk ook altijd even bellen op 06 – 2435 0101

Psychopraktisch Week van de Loopbaan

18 en 19 september in Winterswijk, De Huininkmaat 2.

Weten wat Psychopraktisch nog meer voor kan betekenen? Kijk dan op onze website www.psychopraktisch.nl

Loopbaanadvies